119.000,- k.k. (ID442) Bungalow in Varga de Parel van de Mecsek, wonen waar anderen vakantie willen, Zuidwest Hongarije

Welkom in Varga
Varga (Schuhmacher / Schoenmaker) is een plek gelegen aan de voet van de Mecsek. Het is een einddorp, zonder doorgaand verkeer. Daarmee een rustige plek, maar tegelijk niet ver van de bewoonde wereld, zoals het winkelstadje Sásd op vijf minuten, de winkelstad Dombóvár op twintig minuten en de gezellige studenten- en cultuurstad Pécs op dertig minuten rijden van Varga.

In Varga wonen een aantal oud-ondernemers, een Nederlandse familie en binnenkort zeer waarschijnlijk nog enkele Nederlandstaligen. De plek wordt omringt door de prachtige natuur en omarmt door de wijnheuvels waar de omgeving om geroemd wordt.

  

De bungalow
Het betreft hier een bungalow, waarbij u binnen komt in de keuken, waar vanuit u naar de woonkamer, slaapkamer en badkamer met toilet gaat. De woning is recentelijk hoogwaardig gemoderniseerd.

  

De woning heeft een Hongaarse indeling, maar is naar westerse maatstaven gerenoveerd. De woning is dus ingedeeld zoals dit het beste aansluit op het Hongaarse plattelands leven.

  

Het huis is af en kan per direct bewoont worden.

Wijnkelder
In de heuvels van Varga, tussen de boomgaard en het huis is de oude wijnkelder. De eeuwenoude kelder op het perceel is bewaard gebleven.

  

De kelder is tien meter diep de heuvels in en is volledig met steen opgetrokken.

  

Het slot van de kelder is authentiek en recentelijk gerestaureerd. Bekijk de onderstaande video voor een kijkje in de wijnkelder.

De tuin
In de tuin zijn diverse jonge fruit- en notenbomen.

Centrale verwarming
Het huis beschikt over centrale verwarming, waarbij u de ketel van deze verwarming zelf mag kiezen. Voorheen werd de centrale verwarming gestookt op hout, maar die ketel was veroudert en inmiddels verwijdert. Wilt u stoken op basis van gas, hout of elektriciteit? De keuze van uw stookwijze (binnen deze opties) en de installatie van deze ketel is bij de koop inbegrepen.

Vastgoed eigenschappen
(Meer informatie volgt. Neem bij interesse contact op met onze makelaar in Hongarije.)