VERKOCHT (ID177) Riante vakantie accommodaties met zwembad ter overname, Zuidwest Hongarije

VERKOCHT!

Smaakvol vormgegeven vakantie accommodaties (179 m2) bestaande uit twee vakantiewoningen met zwembad in een bij Nederlanders geliefde regio in Zuidwest Hongarije.

Object omschrijving
Het perceel en de ligging bieden de mogelijkheid om behalve de twee vakantiewoningen ook nog camper-plaatsen te realiseren.

  

Welkom bij Villa Magjar
Magjar komt van het Hindi begrip van rust, ontspanning, wellness en zakelijk succes: मैग्जर (uitspraak: mekjóó). Dat brengt geluk. Het is een plek voor ontspanning in een mooie landelijke omgeving.

 

Het object bestaat uit twee woningen, Magjar en Luka, beide geschikt voor permanente bewoning, als vakantiewoning of om te verhuren.

  

Vakantiewoning Magjar
Magjar is de vakantiewoning aan de voorkant, het witte gebouw met de zuilen en een overdekt terras. Magjar heeft een woonkamer, keuken, toilet, badkamer, slaapkamer met daaraan nog een extra slaapkamer.

Vakantiewoning Magjar / मैग्जर
Woonkamer 24,35 m2
Keuken 13,52 m2
Hal   1,45 m2
Toilet   0,93 m2
Eerste slaapkamer 14,80 m2
Extra slaapkamer 13,12 m2

De totale oppervlakte van Magjar is 68,17 m2.

  

Vakantiewoning Magjar komt u binnen via de keuken. De keuken heeft een elektrische kookplaat met afzuigkap, oven, wasbak, werkblad, koelvries-combi en veel kastruimte.

  

Aan de keuken is een gezellige woon-zitkamer. Deze kan verwarmd worden door middel van een gezellig hout-tegelkacheltje.

  

Aan de andere kant van vakantiewoning Magjar zijn de slaapkamers.

  

De badkamer van Magjar is voorzien van een douchecel, wastafel, wasmachine-aansluiting en het is tevens de plek van de warmwaterboiler. Naast de badkamer is een apart toilet.

  

Vakantiewoning Luka
Luka is de vakantiewoning aan de achterzijde met openslaande deuren naar het zwembad. Luka heeft een riante woonkeuken, twee aparte slaapkamers, toilet en een badkamer aan één van de slaapkamers. In de woonkeuken is een trap naar de bovenverdieping met een meditatiekamer en balkon met uitzicht op de tuin en het zwembad.

Vakantiewoning Luka
Woonkeuken 59,17 m2
Hal   5,25 m2
Apart toilet   1,05 m2
Eerste slaapkamer 14,17 m2
Tweede slaapkamer 12,09 m2
Badkamer (aan tweede slaapkamer)   1,28 m2
Meditatiekamer bovenverdieping 18,72 m2

De totale woon-oppervlakte van Luka is 111,72 m2.

  

Vakantiewoning Luka betreedt u via de hal of via de openslaande deuren van de riante woonkeuken.

  

De woonkeuken van vakantiewoning Luka is voorzien van een granieten keukenmeubel met kookplaat en wastafel. Dankzij de warme vormgeving heeft de vakantiewoning een bijzondere sfeer. Onder de woonkeuken van Luka bevinden verwarmingsleidingen voor vloerverwarming.

  

Vakantiewoning Luka is met twee slaapkamers ingericht voor vier personen.

  

Aan de tweede slaapkamer is een kleine badkamer met douche en wastafel.

  

Verder is er in vakantiewoning Luka nog een apart toilet.

  

Aan vakantiewoning Luka is behalve een boventerras nog een overdekt terras.

  

Op de bovenverdieping van vakantiewoning Luka is een meditatiekamer en boventerras.

Het zwembad
Naast vakantiewoning Luka bevindt het zwembad met ondergronds filtersysteem. Het zwembad is één van de ingrediënten voor een onvergetelijke vakantie voor het hele gezin in Hongarije.

  

De bijgebouwen
Bij de vakantie accommodaties zijn diverse bijgebouwen. De oude stallen van vroeger zijn gerestaureerd en momenteel in gebruik als berging voor hout en andere materialen.

  

Naast de stallen is het wagenhuis waar vroeger het rijtuig voor de paarden stond.

  

Verder is er een authentieke waterput en zijn er fruit- en notenbomen. De tuin ademt een mediterraan sfeertje, wat ook de jaarlijks terugkerende vakantiegasten aanspreekt.

  

Achter de vakantiewoningen is een groot veld van tenminste een half hectare. In de zomer kunnen hier leuke activiteiten georganiseerd worden of aangeboden worden kampeer-locatie. Achter het perceel is een tweede toegangspoort.

  

Het wijnhuis met de wijnkelder
Tussen de vakantiewoningen in is een wijnhuis met daaraan de wijnkelder. Een leuke plek om wijnproeverijen te organiseren met vrienden, familie en andere gasten.

Zuidwest Hongarije staat bekend om de verschillende wijnregio’s met de befaamde wijnen van Villány, Balaton en Simontornya.

  

 

Vastgoed eigenschappen

VERKOCHT!

Woon-oppervlakte: 179,90 m2
Oppervlakte bijgebouwen: 44,71 m2
Perceel-grootte: 8.605 m2

Dakbedekking: dakpannen
Dubbelglas: ja

Woonkamers: 1
Woonkeuken: 1
Keukens: 1
Slaapkamers: 4
Badkamers: 2
Aparte toiletten: 2
Meditatiekamer: 1
Hallen: 2

Terrassen: 2
Overdekte terrassen: 2
Veranda: 1

Wijnhuis: 1
Wijnkelder: 1
Stallen: 1
Wagenhok: 1

Zwembad: 1

Elektriciteit: ja, nieuw
Gastank: ja
Water: leidingwater
Warm water: elektrische boiler
Afwatering: septictank
Verwarming: houtkachels, centrale verwarming mogelijk (radiatoren en vloerverwarming aanwezig, alleen gas/hout/elektrische stookketel plaatsen)

Bouwjaar: 1930
Recente vernieuwingen: compleet gerestaureerd, nieuwe elektriciteit en waterleidingen, centrale verwarming, riante woonkamer

Televisie: satelliet
Internet: ja

VERKOCHT!