129.000,- euro k.k. (ID188) Riante (vakantie) accommodaties met zwembad en complete inboedel ter overname, Zuidwest Hongarije

IN PRIJS VERLAAGD – Smaakvol vormgegeven accommodaties (179 m2) bestaande uit twee (vakantie)woningen met zwembad in een bij Nederlanders en andere Europeanen geliefde regio in Zuidwest Hongarije. Ideaal voor bijvoorbeeld verhuur of om zelf te genieten van een heerlijk ontspannen vakantie in het mediterrane zuiden van Hongarije. Permanente bewoning is, met paar kleine aanpassingen, ook mogelijk.

Direct contact met de eigenaar
De eigenaren, de Nederlandse familie Mak, zijn te bereiken via onderstaande contactgegevens…

E-mail: makeggels@gmail.com
Nederlands telefoonnummer: 0031-642582762 of 0031-642071432

Locatie van de vakantie accommodaties
De eigenaren heetten u van harte welkom in Magyarlukafa. Maak kennis met de omgeving en het huis.
Wilt u alvast kijken op Google Maps?
Het adres is: Magyarlukafa, Fö utca 14

Object omschrijving
Het perceel en de ligging bieden de mogelijkheid om behalve de twee (vakantie)woningen ook nog camper-plaatsen of een mini-camping te realiseren. In het hoogseizoen kan de verhuur van de woningen tot wel 1.500,- euro per week opbrengen. Een mooie investering dus.

  

Welkom in Magyarlukafa
De dorpsgemeente Magyarlukafa is gelegen in de door Nederlanders en andere Europeanen geliefde Baranya, Zuidwest Hongarije. Gekend door het mediterrane klimaat van de Mecsek en het Zselic-natuurgebied, is het een aangename plek voor vakanties. Het landschap rondom Magyarlukafa wekt bij velen een waar vakantiegevoel op en maakt daarom dit huis niet alleen tot een paradijs voor de pensionado, maar ook voor de rustzoekende vakantieganger.

 

Het object bestaat uit twee woningen, beide ideaal voor bijvoorbeeld verhuur of om er heerlijk te vertoeven in de vakantie of met pensioen. Permanente bewoning is met kleine aanpassingen, ook mogelijk.

  

Vakantiewoning “Het Voorhuis”
De vakantiewoning aan de voorzijde wordt Het Voorhuis genoemd, met zicht op het overdekte terras en de waterput. Het huis wordt gekenmerkt door authentieke Hongaarse bouw met brede zuilen. Het Voorhuis heeft een woonkamer, keuken, toilet, badkamer, slaapkamer met daaraan nog een extra slaapkamer.

Vakantiewoning “Het Voorhuis”
Woonkamer 24,35 m2
Keuken 13,52 m2
Hal   1,45 m2
Toilet   0,93 m2
Eerste slaapkamer 14,80 m2
Extra slaapkamer 13,12 m2

De totale oppervlakte van Het Voorhuis is 68,17 m2.

  

Vakantiewoning Het Voorhuis komt u binnen via de keuken. De keuken heeft een elektrische kookplaat met afzuigkap, oven, wasbak, werkblad, koelvries-combi, afwasmachine en veel kastruimte.

  

Aan de keuken is een gezellige woon-zitkamer. Deze kan verwarmd worden door middel van een gezellig hout-tegelkacheltje.

  

Aan de andere kant van vakantiewoning Het Voorhuis zijn de slaapkamers. Er is voor 6 personen plek in de slaapkamers. In de woonkamer staat nog een grote bank die uitgetrokken kan worden tot een 2-persoons bed.

  

De badkamer van Het Voorhuis is voorzien van een douchecel, wastafel, wasmachine-aansluiting en het is tevens de plek van de warmwaterboiler. Naast de badkamer is een apart toilet.

  

Vakantiewoning “Het Achterhuis”
Het achterhuis is de vakantiewoning aan de achterzijde met openslaande deuren naar het zwembad. Dit huis is gevestigd in de oude volledig gerenoveerde schuur. Het Achterhuis heeft een riante woonkeuken, twee aparte slaapkamers, toilet en een badkamer aan één van de slaapkamers. In de woonkeuken is een trap naar de bovenverdieping met een extra kamer (eventueel voor Yoga of meditatie en/of extra slaapkamer) en balkon met uitzicht op de tuin en het zwembad.

Vakantiewoning Het Achterhuis
Woonkeuken 59,17 m2
Hal   5,25 m2
Apart toilet   1,05 m2
Eerste slaapkamer 14,17 m2
Tweede slaapkamer 12,09 m2
Badkamer (aan tweede slaapkamer)   1,28 m2
Meditatiekamer bovenverdieping 18,72 m2

De totale woon-oppervlakte van Het Achterhuis is 111,72 m2.

  

Vakantiewoning Het Achterhuis betreedt u via de hal of via de openslaande deuren van de riante woonkeuken.

  

De woonkeuken van vakantiewoning Het Achterhuis is voorzien van een granieten keukenmeubel met kookplaat en wastafel. Tevens is de keuken voorzien van een wasmachine en een koelkast met vriesvak.

Dankzij de warme vormgeving heeft de vakantiewoning een bijzondere sfeer. Onder de woonkeuken, badkamer en slaapkamer van Het Achterhuis bevinden zich verwarmingsleidingen voor vloerverwarming.

  

Vakantiewoning Het Achterhuis is met twee slaapkamers ingericht voor vijf personen. In de kamer op de eerste etage zijn eventueel ook nog 2 extra slaapplaatsen te realiseren.

  

Aan de tweede slaapkamer is een kleine badkamer met douche en wastafel.

  

Verder is er in vakantiewoning Het Achterhuis nog een apart toilet.

  

Aan vakantiewoning Het Achterhuis is behalve een boventerras nog een overdekt terras.

  

Op de bovenverdieping van vakantiewoning Het Achterhuis is een extra kamer (eventueel voor Yoga of meditatie en/of extra slaapkamer) en balkon met uitzicht op de tuin en het zwembad.

Het zwembad
Naast vakantiewoning Het Achterhuis bevindt het zwembad met ondergronds filtersysteem. Het zwembad is één van de ingrediënten voor een onvergetelijke vakantie/zomer voor het hele gezin in Hongarije.

  

De bijgebouwen
Bij de accommodaties zijn diverse bijgebouwen. De oude stallen van vroeger zijn gerestaureerd en momenteel in gebruik als berging voor hout en andere materialen.

  

Naast de stallen is het wagenhuis waar vroeger het rijtuig voor de paarden stond.

  

Verder is er een authentieke waterput en zijn er fruit- en notenbomen. De tuin ademt een mediterraan sfeertje, wat ook de jaarlijks terugkerende vakantiegasten aanspreekt.

  

Achter de woningen is een groot veld van tenminste een half hectare. In de zomer kunnen hier leuke activiteiten georganiseerd worden of aangeboden worden als kampeer-locatie. Aan de zijkant van het perceel is een tweede toegangspoort.

  

Het wijnhuis met de wijnkelder
Tussen de woningen in is een wijnhuis met daaraan de wijnkelder. Een leuke plek om wijnproeverijen te organiseren met vrienden, familie en andere gasten.

Zuidwest Hongarije staat bekend om de verschillende wijnregio’s met de befaamde wijnen van Villány, Balaton en Simontornya.

  

Vastgoed eigenschappen

Woon-oppervlakte: 179,90 m2
Oppervlakte bijgebouwen: 44,71 m2
Perceel-grootte: 8.605 m2

Dakbedekking: dakpannen
Dubbelglas: ja

Woonkamers: 1
Woonkeuken: 1
Keukens: 1
Slaapkamers: 4
Badkamers: 2
Aparte toiletten: 2
Meditatie/Yoga kamer: 1
Hallen: 2

Terrassen: 2
Overdekte terrassen: 2
Veranda: 1

Wijnhuis: 1
Wijnkelder: 1
Stallen: 1
Wagenhok: 1

Zwembad: 1

Elektriciteit: ja, nieuw
Gastank: ja, momenteel niet in gebruik.
Water: leidingwater
Warm water: elektrische boilers
Afwatering: septictank
Verwarming: houtkachels, centrale verwarming mogelijk (vloerverwarming aanwezig, alleen gas/hout/elektrische stookketel moet nog geplaatst worden of u kunt kiezen voor het installeren van inverters of een elektrisch verwarmingssysteem)

Bouwjaar: 1930
Recente vernieuwingen: compleet gerestaureerd, nieuwe elektriciteit en waterleidingen, centrale verwarming, riante woonkamer

Televisie: satelliet
Internet: ja