VERKOCHT (ID011) – Bed and Breakfast, vakantiehuis, blokhut met optie tot camping in Zuidwest Hongarije

VERKOCHT!

Aantrekkelijke Bed and Breakfast in Hongarije bestaande uit een riante vakantiewoning, glamping blokhut, beheerderswoning en een optie tot camping met prachtig uitzicht. Onderdeel van de overname zijn: reserveringssysteem en website. Naast het vakantie-verblijf staat de recentelijk gerestaureerde monumentale beheerderswoning.

Vakantiehuis te koop in Hongarije  glamping-hongarije-zavod

Vanaf het gehele perceel is een mooi uitzicht over het glooiende heuvellandschap van de Valleienstreek en het idyllische zwabendorp.

Uitzicht op het idyllische Hongaarse dorpje

Het ondernemersbloed blijft borrelen bij de initiatiefnemers van dit mooie project, wat de reden is dat de huidige uitbaters dit momenteel aanbieden.

Goede en goedkope leven in Hongarije  succesvolle-bed-and-breakfast-kopen

Het woonhuis is in de periode 2012-2014 gerestaureerd met toevoeging van een moderne badkamer en toilet. Naast het huis is de authentieke veranda met pilaren en antieke tegels. Voor privacy is aan de andere zijde van het woonhuis nog een tweede terras met mogelijkheden voor een moestuin en boomgaard. Ook vanaf dit tweede terras is een mooi uitzicht over het dorp en de heuvels van de Valleienstreek van Zuidwest Hongarije.

living-zavod-hongarije  keuken-zavod-hongarije

Wat voorheen de stallen waren, is in 2010 tot een riant vakantiehuis gemaakt. Het vakantiehuis bestaat uit maar liefst twee tweepersoonsslaapkamers, één éénpersoonsslaapkamer, ruime living, moderne keuken, wasruimte, badkamer en een apart toilet. Het vakantiehuis is eenvoudig met nog met een vierde slaapkamer uit te breiden. Voor de vakantiewoning is een gezellig terrasje gemaakt.

slaapkamer-huis-in-hongarije  mooie-ruime-living

Op het perceel is een authentiek waterputhuis met drinkbaar bronwater. Zowel het huis als het vakantieverblijf zijn aangesloten op het in 2010 aangelegde nieuwe rioleringssysteem van de gemeente.

blokhut-op-hongaarse-camping  glamping-hongarije-zavod

Achter het vakantieverblijf is een hoger gelegen perceel waar een camping van maar liefst 1 hectare te realiseren is. Momenteel wordt deze gebruikt als zomercamping voor campers. Vanaf het perceel is een geweldig uitzicht over het dorp en het heuvelachtige landschap, kenmerkend voor de Valleienstreek in Hongarije.

Hongarije Camping  Een vakwerkhuis in Hongarije

Eigenschappen van de accommodatie

VERKOCHT!

Woon-oppervlakte: 272 m2
Perceel-grootte:  11.651 m2
Woonkamers: 3
Keukens: 3
Slaapkamers: 5
Badkamers: 3
Toiletten: 3
Overige kamers: 3

Stallen voor paarden: mogelijk
Voorziening kleinvee: mogelijk
Camping: mogelijk

Leidingwater: ja
Waterput: ja
Warm water: mogelijk door boilers
Verwarming: mogelijkheden elektrisch of door middel van hout
Afwatering: riool

Televisie: Aanwezig
Internet: Aanwezig

Bouwjaar: 1935

Renovaties: 2010, 2014

VERKOCHT!

Over de eerste ondernemers van de Závod Lodge is meer te lezen in de Brochure “Ik Vertrek Hongarije – De Zavod Lodge”