UIT DE VERKOOP (ID777) – Bed and Breakfast in Zuidwest Hongarije te koop, optie vismeer, camping en bouwgrond

UIT DE VERKOOP

B&B in Zuidwest Hongarije te koop met interessante opties tot uitbreiding. De Bed and Breakfast ligt in een landelijke omgeving in een gemoedelijke plaats in de Zuidwest Hongaarse provincie Tolna. Interessant in het nabij gelegen stadje Bonyhád met een recentelijk geopend openlucht thermaalbad. Tevens zijn er diverse restaurantjes, gezellige koffiehuizen en een cultuurmuseum. De omgeving wordt geroemd om de nabij gelegen wijnstreek Szekszárd. In de zomer biedt het op enkele kilometers gelegen recreatiemeer van Szálka heerlijke verkoeling en een leuke dag voor het hele gezin.

uitzicht-vanuit-b-b-hongarije  gezellig-terras

De Bed and Breakfast heeft één vier persoonskamer en twee twee persoonskamers, ieder volledig gemeubileerd en een eigen badkamer.

kamer-2  terras-bed-and-breakfast-1

kamer-3  zitten-op-het-balkon

De B&B heeft een gezamenlijke keuken en eetkamer waar uw gasten gezamenlijk of apart kunnen eten, maar ook terecht kunnen voor ontspanning.

buffet-eetzaal

In de tuin van de B&B is een gezellige buitenkeuken, een barbecue en een kookplaats voor Hongaarse goulash of pörkölt met terras met tafels voor de gasten. In de warme zomermaanden kan men heerlijk afkoelen in het zwembad bij het vakantie verblijf.

buitenkeuken  gezellig-zitje-op-terras

Bij de zomerkeuken zijn aparte sanitaire voorzieningen, waaronder een apart toilet en een aparte badkamer, voor gasten die met een camper komen en op het terrein van de Bed and Breakfast willen kamperen.

opbouw-zwembad-2

Onder de B&B is de beheerderswoning, bestaande uit een woon- en kantoorruimte met keuken, slaapkamer, badkamer en voorraadkamer. De vakantie accommodatie is onderdeel van het John’s Bed and Breakfast, waarbij het concept en naastgelegen immo ook ter overname zijn. U koopt dit unieke onroerend goed in Hongarije zonder makelaar.

UIT DE VERKOOP