VERKOCHT (ID028) Landhuis met 1,2 hectare grond in binnengebied, in de zonrijke Baranya van Zuidwest Hongarije

VERKOCHT!

Groot landhuis op één van de meest zonrijke plaatsen van Europa. Het betreft een volledig gerenoveerde woonboerderij, van alle moderne gemakken voorzien. Nieuwe gestucte muren, nieuwe elektriciteit, nieuwe waterleidingen en afvoer, nieuw betegeld, centrale verwarming en vloerverwarming, nieuwe dubbele beglazing met Velux dakramen; dit alles op een woonoppervlakte van tenminste tweehonderd vierkante meter. Gezien het leeuwendeel van alle investeringen in het hoofdgebouw gedaan zijn, kunt u na slechts de spreekwoordelijke puntjes op de “i” gezet te hebben direct aan de slag. Het betreft een locatie met mogelijkheden.

Het huis staat in het rustige dorp Szörény in het zuiden van de Hongaarse provincie Baranya. Het dorp zelf heeft niet meer te bieden dan rust in een stille omgeving. De Baranya nodigt u uit om ontdekt te worden, met haar thermaalbaden, gezellige winkelstadjes en de rust van het Hongaarse platteland. De dichtst bijzijnde winkelstad is op slechts twintig minuten rijden, waar ook een thermaalbad is.

boerderij  hal-boven-met-velux

Het landhuis is een oude volledig gerenoveerde boerderij op een rustige locatie. Het is een rustige plek en voor wie rust zoekt is deze plek een paradijs. De winkelsteden Szigetvár, Kaposvár en Barcs, kunt u niet alleen terecht voor al uw boodschappen, maar ook om heerlijk verwend te worden in de kuuroorden of te ontspannen in de thermaalbaden.

bed-and-breakfast-szoreny-hongarije  hal-b-b-szoreny-3

Het huis wordt gekenmerkt door een lange hal aan de achterzijde. Deze hal is eenvoudig in tweeën te delen door de deuren in het midden. Wilt u uw gasten een deel van uw woning laten gebruiken en daarbij een eigen woongedeelte geven? Dat kan door de deuren te sluiten. U en uw gasten kunnen het huis in via de twee openslaande deuren in de woonkamer en keuken en de deur in de hal.

keuken-b-b-szoreny  wastafels-in-szoreny

Gezien vanaf de tuin van het huis, beschikt de benedenverdieping van de rechterzijde van het huis over de hal, een riante woonkeuken (32m 2), wasruimte, badkamer, slaapkamer en stookruimte. Vanuit de stookruimte gaat u naar de bovenverdieping aan de rechterzijde. De woonkeuken heeft mooie openslaande deuren naar de tuin.

gezellige-woonkamer-hongarije  luxe-badkamer-szoreny

De benedenverdieping van de linkerzijde van het huis beschikt over een woonkamer (31 m2), slaapkamer en badkamer. In de woonkamer is de trap naar de bovenverdieping aan de linkerzijde en mooie openslaande deuren naar de tuin. In de muren van de woonkamer bevinden zich leidingen om een tweede keuken te realiseren.

kamer-in-b-b-szoreny  fantastisch-ligbad-hongarije

De boerderij wordt verwarmd door middel van centrale verwarming op hout, met vloerverwarming op de begaande grond en radiatoren op beide verdiepingen. Water wordt verwarmd door twee elektrische boilers van ieder 120 liter, waarbij rekening is gehouden voor een mogelijke derde boiler.

slaapkamer-szoreny  slaapkamer-szoreny-1

Op de bovenverdieping bevinden zich zowel aan de rechterzijde als wel aan de linkerzijde van het huis een trap naar beneden, woon-/slaapkamer en badkamer. Bij de badkamers op de bovenverdieping dienen nog de spreekwoordelijke puntjes op de “i” gezet te worden. Aan de wanden kunnen inbouwkasten gerealiseerd worden. De bovenverdieping is voorzien van moderne Velux-ramen en radiatoren op de centrale verwarming.

appartement-blauw  appartement-rood

Los van alle moderniteiten aan het vastgoed, bevat het nog enkele oude elementen die verwijzen naar de oude geschiedenis van het gebouw. Bijvoorbeeld het authentiek houten balken plafond in de keuken en het vermelde bouwjaar op de stallen. Het betreft een mooi onroerend goed met veel potentie.

In-1862-is-deze-antieke-boerderij-gebouwd  stallen-antiek

Alles kan nog naar eigen smaak worden ingericht en vormgegeven, maar de grootste investeringen zijn al gedaan. Kortom: een mooi pand met veel mogelijkheden: als riante woonboerderij.

Vastgoed eigenschappen

VERKOCHT!

Perceel-grootte: 11.982 m2
Woonoppervlakte: 210 m2

Woonkamer: 1
Keuken: 1
Kamers: 6
Badkamer: 2, met 2 snel te realiseren badkamers op de bovenverdieping.
Hallen: 2

Elektriciteit: nieuw
Leidingwater: ja
Nieuwe waterleidingen: ja
Warm water: 2 elektrische boilers
Verwarming: centrale verwarming op houtgestookte ketel, vloerverwarming begaande grond
Afwatering: septictank

Televisie: satelliet
Internet: mogelijk

Bouwjaar: woonhuis 1862

Overname meubilair is bespreekbaar.

VERKOCHT!